Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TEKNIIKKASUKELLUS

Tech Diving First Buddy

 

Aikaisemmin tekniikkasukellus yhdistettiin syviin ja pitkiin sukelluksiin näin ei kuitenkaan aina ole. Koulutus kyllä antaa tarvittavat tiedot ja taidot syviin dekompressiota vaativiin sukelluksiin, mutta enemmänkin se lisää sukeltajan kykyä selvitä itsenäisesti ongelmatilanteissa ja varustuksen  myötä sukeltaja voi nauttia vedenalaisesta maailmasta pitempään, kuin normaaleilla virkistyssukelluslaitteilla sukeltava.  

Tekniikkasukellus on sukellusta, jossa olosuhteiden vuoksi tarvitaan virkistyssukelluksesta poikkeavia erikoislaitteistoja, koulutusta ja erikoistekniikoita.

Kovasti suosiota nostava Sidemount sukeltaminen voisi olla sinun ensiaskel tekniikkasukellusmaailmaan. Tämä vaihtoehto sopii kenelle tahansa sukeltajalle vasta-alkajasta aina tekniikkasukeltajalle luolien tai hylkyjen läpisukeltamiseen.

Sopisiko sidemount minulle? Sukellusvarusteet ovat yksinkertaiset ja kevyet . Yksittäisiä tankkeja on helpompi ja kevyempi liikutella ennen sukellusta kuivalla maalla. Sidemount antaa sinulle myös mahdollisuuden kuljettaa suuria määriä kaasuja. Virtaviivainen uintiasento on huomattavasti helpompi saavuttaa kuin yhdellä tankilla sukeltaessa, mikä esimerkiksi helpottaa vedenalaista valokuvaamista. Sukellusmatkailijoille omien varusteiden kuljettaminen mukana on yhtä helppoa kuin virkistyssukellusvarusteiden, tilavaatimus on sama.

 

Kurssikuvaukset ja vaatimukset näet klikkaamalla alla olevia kursseja (eng):

Avoimenkierronkoulutus:Tech Diving

Luolakoulutus:

Suljetunkierronkoulutus (Megalodon ja Poseidon):CCR Diving

Kaasun sekoitus: