Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SUKELLUSKOULUTUS

Scuba Schools International, tuttavallisemmin SSI, on kansainvälinen ja nopeasti kasvava sukelluskoulutusorganisaatio, jonka standardien mukaan koulutamme sukeltajia aloittelijasta aina ammattilaiseksi asti. Tarjoamme koulutuksen omalla äidinkielelläsi sekä takaamme parhaan mahdollisen palvelun.  

Sukeltaminen on turvallinen ja monipuolinen harrastus, joka on mukava aloittaa etelän kirkkaissa ja lämpimissä vesissä. Näet jännittäviä maisemia, hylkyjä, värikkäitä koralleja, kummallisia kaloja ja jättimäisiä otuksia – sukellus on hauska lisä lomamatkallesi!

 

 

Aloita  sukeltaminen jo tänään ilmaiseksi SSI #REAL DIVING online koulutuksella 

SSI  koulutusmateriaali on saatavana digitaalisena, jonka saat latamaalla ilmaiseksi DiveSSI App sovelluksen älypuhelimeen tai tablettiin. Rekisteröidy sisään valitsemalla  sukelluskeskukseksi First Buddy Divers ja saat ilmaiseksi kurssimateriaalia ja voit aloittaa opiskelun jo kotisohvalla. Joustava interaktiivinen tapa opiskella sukellusteoriaa nykyaikaisesti. 

Kurssit sisältävät vuokratut verkko-opiskelumateriaalit, jotka ovat käytössäsi 3 kk internetissä ennen luokitustasi. Suosittelemme korottamaan materiaalit diamond-versioon.

Diamond-version edut

  • Ladattavissa kolmelle eri laitteelle, jolloin ne ovat saatavilla myös ilman verkkoyhteyttä
  • Pysyvä käyttöoikeus verkko-opiskelumateriaaleihin
  • Kahden vuoden käyttöoikeus Digital Divelogiin (sukelluspäiväkirja) SSI:n sovelluksessa

 

KLIKKAA JA REKISTERÖIDY

 

 

Voinko kokeilla? 

Sukelluskokeilu mahdollistaa sukelluksen kokeilemisen ennen varsinaisen sukelluskurssin suorittamista. Laitesukelluskokeilussa kouluttaja antaa lyhyen opastuksen sukellusvarusteisiin ja pääset käytännössä kokemaan, miltä painottomuus ja veden alla hengittäminen tuntuvat. Tästä sinun on helppo ponnistaa uuteen harrastukseen vedenalaisen maailmaan. Minimi ikäraja on 10 vuotta.

 

 

 

PERUSKURSSI, OPEN WATER DIVER

Tämä kurssi on ensimmäisen tason luokitus sukeltajalle. Tällä luokituksella voit sukeltaa 18 metriin ja saat pysyvän luokituksen loppuiäksi. 

 

JATKOKURSSIT 

Peruskurssin jälkeen voit suorittaa Advanced Adventurer kurssin, jolla pääset 5 eri sukelluksella tutustumaan 5 eri erikoiskurssiin tai jatkaa suoraan haluamisille erikoiskursseille. 

SSI:n erikoiskursseja ovat:

Advanced Adventurer

 
ILMAISET LUOKITUKSET
 
SSI:ltä saat ilmaiset luokitukset, kun olet tehnyt tarvittavan määrän erikoiskursseja ja sukelluksia ja logannut ne DiveSSI App sähköiseen lokikirjaan.
 
 
KOKEMUKSEN KAUTTA SAAT LISÄTUNNUSTUSTA
Kasva sukeltajana – SSI palkitsee sinut ilmaiseksi sukeltajaluokituksella, kun kartutat sukelluskokemustasi ja saavutat tietyn määrän sukelluksia. Näytä kokemustasosi sukeltajana, loggaamalla sukelluksesi DiveSSI App sähköiseen lokikirjaasi. Sukeltaja voi kehittää omaa osaamistaan tarpeidensa ja mielenkiinnon kohteidensa mukaisesti läpi koko sukellusuransa.  
 
 

 

Käy katsomassa myös Tekniikkasukellus kurssit ja hinnasto.