Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Snorklaus- ja saariretket

Alla olevasta listasta löydät snorklaus päiväretki kohteita .  Tällähetkellä retket totutuu jos on riittävästi lähtijöitä tai ehkä rajoitettuna päivinä. Ota yhteyttä   ja selvitämme parhaat  retket  lomallesi.

 

KORALLISAARI

Ei ole väliä haluatko rentoutua tai viettää aktiivisen päivän. Sinulla on mahdollisuus tehdä molempia Coralli saarilla. Voit esimerkiksi nauttia auringonotosta, hypätä banaaniveneen tai laskuvarjon kyytiin, tai vaikka kokea millaista on seawalk. Ei ole väliä haluatko rentoutua tai viettää aktiivisen päivän. Sinulla on mahdollisuus tehdä molempia Coralli saarilla. Voit esimerkiksi nauttia auringonotosta, hypätä banaaniveneen tai laskuvarjon kyytiin, tai vaikka kokea millaista on seawalk.

Korallisaari sijaitsee vain 15 minuutin pikavenematkan päässä. Kohteen valkoinen ja matalapohjainen hiekkaranta on helppo ja ihastuttava erityisesti lapsiperheille. Uimisen ja snorklauksen ohella päivän aikana voi kokeilla muitakin aktiviteetteja kuten varjoliitoa, banaaniveneilyä sekä sea walkingia. Kokopäivä retken aikana nautitaan myös maittava lounas saarella.

Hinta Aikuinen   Lapset  4-11 v
 Puolipäivä retki   ฿ 1,200    ฿    800
 Kokopäivä retki  ฿  1,200    ฿    800

Nouto hotellilta 8:00-9:00. Lähtö paluumatkalle 15:30. 

Hintaan kuuluu kuljetus hotellilta ja hotellille (Kata, Karon, Patong, Nai Harn. Muut alueet lisämaksusta), lounas, kahvi, hedelmät, vesi, rantatuoli, pelastusliivi ja vakuutus. Tarvittaessa suomalainen opas mukana. Saarella on myös mahdollista yöpyä.

 BANANA BEACH 

 

Viidentoista minuutin pikavene matkan päässä Chalongin satamasta. Ranta sijaitsee korallisaaren itäpuolella. Hieno paikka snorklaamiseen ja rentoutumiseen. Päivän aikana mahdollista kokeilla varjoliitoa tai banaaniveneilyä. Rannalta löytyy myös vaijerirata.

Hinta Aikuinen   Lapset  4-12 v
 Puolipäivä retki   ฿ 1,300    ฿    1000

 Puolipäivä retki

sisältää yhden aktiviteetin 

 ฿ 2,300        ฿    1,900    

 Nouto hotellilta 7.30-8.30 alkaen. (Kata, Karon, Patong, Nai Harn . Muilta alueilta mahdollinen lisämaksu).Paluu satamaan n. 14.20 josta kuljetus takaisin hotelliin. Kevyt luonas ja juomavesi sisältyvät hintaan , samoin snorklausmaski sekä rantatuoli.

RACHA YAI

Rentoutumista, snorklausta ja hyvän ajan viettämistä Racha Yailla. Valkoista hiekkaa, turkoosia vettä ja mahtavia maisemia. Kaikki mitä tarvitset, jotta voit rentoutua täydellisesti. Rentoutumista, snorklausta ja hyvän ajan viettämistä Racha Yailla. Valkoista hiekkaa, turkoosia vettä ja mahtavia maisemia. Kaikki mitä tarvitset, jotta voit rentoutua täydellisesti.

Racha Yai on yksi Phuketin kuuluisimmista päiväretkikohteista, jossa puuteri hiekka ja turkoosi meri ovat kauniissa harmoniassa. Päivän aikana voit uida, snorklailla, rentoutua rannalla ja tutustua saareen. Saarella on hyvä mahdollisuus nähdä monitoriliskoja! Päiväretken aikana nautitaan myös maittava lounas saarella.

Hinta Aikuinen  PROMO   Lapset  3-11 v
 Päiväretki  ฿ 2,000    1,500
 ฿    1,500      
2pv, 1 yö retki* ฿ 5,900/2hlö    

*Bungalow majoitus + aamiainen ja kuljetus

Nouto hotellilta 8:00-9:00. Lähtö paluumatkalle 15:30.

Hintaan kuuluu kuljetus hotellilta ja hotellille (Kata, Karon, Patong, Nai Harn. Muut alueet lisämaksusta), lounas, kahvi, hedelmät, vesi, pelastusliivi ja vakuutus. 

 

PÄIVÄ MERELLÄ RACHA YAI

 

Nouto aamulla klo 7.00-8.00, Paluu 16.30
Hinta sis. laivalla aamiaisen ja lounaan (kahvi, juomavesi, hedelmät), kuljetukset 
Veloituksetta käytössäsi on SUP-lauta, kanootti, snorklaus välineet sekä liukumäki

 BANANA BEACH & RACHA YAI

Ensimmäinen kohde tällä puolipäiväretkellä on Racha Yai, jossa pääset uimaan ja snorklaamaan veneestä, sekä käymään rannalla. 12.30 matka jatkuu  Banana Bayhin jossa odottaa kevyt lounas.Rannalla käytössäsi snorklausmaski ja rantatuoli. Paluumatkan Chalongin satamaan aloitamme 14.00

 

Hinta Aikuinen   Lapset  4-12 v
 Kokopäiväretki      ฿ 2,000      1,600

Nouto aamulla hotellilta alkaen 8.30(Kata, Karon, Patong, muilta alueilta mahdollinen lisämaksu)

 

 

KORALLISAARI & RACHA YAI   2 saarta

Ensimmäisenä matkataan pikaveneellä kohti Korallisaarta, jossa on vapaata oleskelua ja nauttimista rannalla. Ennen Racha Yaille siirtymistä nautitaan lounas. Racha Yailla päästään snorklaamaan kristallin kirkkaissa vesissä värikkäiden kalojen kanssa niin Siam Bayssä kuin Ao Kon Carella. Bungalow Bayn rannalla on vielä hyvin aikaa nauttia olostaan, jonka jälkeen matka takaisin satamaan alkaa.

Hinta Aikuinen  PROMO Lapset  3-11 v
 Kokopäiväretki      ฿ 2,300  1,800    1,600

 Nouto hotellilta 8:00-9:00. Paluumatka satamasta alkaa 16:00.

Hinta sisältää pelastusliivit, snorklausvälineet, lounaan, hedelmät, vakuutuksen ja kuljetuksen hotellilta ja hotellille (Kata, Karon, Patong, Nai Harn. Muut alueet lisämaksusta). Retki voidaan myös toteuttaa toisinpäin, eli ensimmäinen kohde voi olla Racha Yai.

  

MAI THON

Kaunis ranta, uima-allas rannalla ja ranta urheilu. Siinä resepti mahtavalle päivälle Mai Tonilla. Kaunis ranta, uima-allas rannalla ja ranta urheilu. Siinä resepti mahtavalle päivälle Mai Tonilla.        

Mai Thon saari on ollut vuosia yksityisessä käytössä ja suljettuna laajalta yleisöltä, mutta kesällä 2014 saari avattiin päiväretki kohteeksi. Päiväkohtainen kävijämäärä on rajattu, jotta jokainen vierailija saa takuuvarmasti nauttia saaren idyllisestä yksityisyydestä. Rannan välittömästä läheisyydestä alkavat koralliriutat ovat uskomattoman hyvässä kunnossa ja vedenalainen elämä kuuluu ehdottomasti Phuketin lähikohteiden parhaimmistoon. Venematka kestää vain 15 minuuttia, joten retki sopii todella hyvin myös niille jotka eivät erityisemmin välitä veneilystä. Saarelta löytyy myös uima-allas. Päivän aikana nautitaan lounas sekä koko päivän ajan on tarjolla pientä naposteltavaa ja virvokkeita. Saarelta löytyy myös näköalapaikka josta avautuvat upeat maisemat.

Hinta Aikuinen  PROMO Lapset  4-12 v  
 pikaveneellä  ฿ 3,500  2,500  ฿    2,500 2,000
katamaraanilla  ฿ 4,500 3,500  ฿     3,500 3,000

Nouto hotellilta n. 8:00-9:00. Lähtö paluumatkalle 16:00

Hintaan sisältyy kuljetukset, lounas, pientä naposteltavaa ja virvokkeita koko päivän ajan, uima-allas ja snorklaus varusteet.

 

PHI PHI SAARET

Kauniit Phi Phi saaret ovat paikka, jossa voit unohtaa kaiken ja nauttia ajastasi. Kauniit Phi Phi saaret ovat paikka, jossa voit unohtaa kaiken ja nauttia ajastasi.

Phi Phi on luonnonkaunis kohde, jossa smaragdin vihreä vesi ja värikäs merielämä mahdollistaa upean snorklauspäivän. Matkaa taitetaan pikaveneellä ja ennen saapumista kohteeseen pääsemme näkemään matkan varrella Monkey Beachin. Matkan aikana pysähdymme snorklaamaan ja tutustumme nähtävyyksiin Phi Phi saarten ympärillä. Matkalla nautitaan myös lounas. Paluumatkalla pysähdytään uimaan ja snorklaamaan Khai Nok saarella. Phi Phillä on myös mahdollista yöpyä.

 

  Hinta                                             Aikuiset               PROMO                 Lapset  3-10 v  
Kokopäiväretki ฿  3,200    2,000  ฿ 2,200
Puolipäiväretki ฿ 2,800   ฿ 1,960

*Kansallispuisto maksu 400 tbh

Nouto hotellilta 7:15-8:15. Paluumatka satamasta alkaa 16:00.

Hinta sisältää kuljetukset, virvokkeet, hedelmät, pelastusliivit, snorklausvälineet, lounaan ja vakuutuksen. 

 

 

JAMES BOND, KRABI & PHI PHI, yön yli retki

 

Tällä retkellä pääset tutustumaan upeisiin kohteisiin James Bond saaren, Krabin ja Phi Phi saarien ympäristössä. Matka tapahtuu pikaveneellä. Retkellä nähdään kohteita 11 saarella ja yöpyminen tapahtuu Phi Phi Donilla. Retkellä pääset uimaan, snorklaamaan ja myös melomaan kanootilla Koh Hongilla. Majoittuminen tapahtuu ilmastoidussa hotellihuoneessa Phi Phi Donilla, jonne saavutaan noin klo 16:30. Illallinen tarjoillaan klo 19:30, jonka jälkeen voit nauttia saaren iltaelämästä. Seuraavana aamuna aamiaisen jälkeen matka jatkuu Phi Phi saarten kohteisiin. Lounaalle palataan Phi Phi Donille. Paluumatkalla pysähdytään uimaan ja snorklaamaan Bamboo saarella.

Hinta Aikuinen   Lapset  3-12 v
 2 päivää, 1 yö  ฿ 7,000  ฿ 6,500  

 ฿  6,000   ฿ 5,500

Hinta sisältää majoituksen Phi Phillä, kuljetukset, snorklausvälineet, pelastusliivin, kansallispuistomaksun, vakuutuksen, 2 lounasta, 1 illallisen, 1 aamiaisen, virvokkeet ja hedelmät veneellä ja englanninkielisen oppaan.

 

PHANG NGA, JAMES BOND ISLAND  

Phang Nga, James Bond Island, Koh Khai Nai. Illallinen veneellä auringonlaskussa. Voit nähdä ainutlaatuisen saaren, joka on myös tuttu James Bond ja kultainen ase elokuvasta. Voit myös halutessassi esimerkiksi meloa kanootilla meressä. Phang Nga, James Bond Island, Koh Khai Nai. Illallinen veneellä auringonlaskussa. Voit nähdä ainutlaatuisen saaren, joka on myös tuttu James Bond ja kultainen ase elokuvasta. Voit myös halutessassi esimerkiksi meloa kanootilla meressä.

Järjestämme erilaisia päiväretkiä Phang Ngan alueelle. Retkipaketista riippuen vierailemme mm. Monkey Cave (Suwankuha Temple)Kallion sisään rakennettu temppeli, Phang Nga National Park, Kalastaja kylä (Koh Pan-Yee saari), James Bond saari, täällä kuvattiin The Man with the Golden Gun elokuva, sekä Talu saari, jossa pesii runsaasti pääskysiä. Talu saarella pääsemme myös melomaan kanootilla.

Hinta Aikuinen  PROMO Lapset  3-12 v
pikaveneellä  ฿   3,500  2,300 ฿      2,300
isolla laivalla  ฿   2,000   ฿      1,600
       

Nouto hotellilta 8:30-9:30. Paluu takaisin satamaan ja kuljetus hotellille alkaa 17:30-18:00.

Hinta sisältää kuljetukset, virvokkeet, hedelmät, välipalan, pelastusliivit, lounaan ja vakuutuksen.

 

SIMILANIN SAARET 

Similan tarjoaa huikean mahdollisuuden sukeltamiselle ja snorklaukselle. Pysäyttävän kauniit rannat ovat otollisia paikkoja rentoutumiselle ja nauttimiselle. Similan tarjoaa huikean mahdollisuuden sukeltamiselle ja snorklaukselle. Pysäyttävän kauniit rannat ovat otollisia paikkoja rentoutumiselle ja nauttimiselle.

Kohtaa henkeäsalpaavan kaunis vedenalainen maailma, joka koreilee kaikissa sateenkaarenväreissä. Kristallinkirkkaat vedet ja upeat koralliriutat tarjoavat oivat puitteet snorklaukselle.

Koralliriutalla voit nähdä mahdollisesti leikkisiä merikilpikonnia ja klovnikaloja. Similanin saaret tunnetaan myös uskomattoman hienosta hiekasta ja idylliset hiekkarannat luovatkin erittäin leppoisan tunnelman. 
Kaiken kruunaa kapuaminen Similan saarten tunnusmerkille, korkealla näköalapaikalla istuvalle ”Purjekivelle”. Päivän aikana snorklataan eri kohteilla ja nautitaan maittava lounas.

 

Hinta Aikuinen Lapset  4-12 v
 Phuket:sta  ฿ 3,900  ฿    2,600
Khao Lak:sta ฿  3,700  ฿    2,600 

 Nouto Phuketista 6:00-7:30 ja Khao Lakista 7.00-8.00. Paluumatka satamasta alkaa 16:15.

Hinta sisältää kuljetukset, kansallispuistomaksun, lounaan, naposteltavaa, virvokkeita, vakuutuksen ja snorklausvälineet. 

 

SURIN SAARET

Tule ja vietä rentouttava päivä Surin kauniin valkoisilla hiekkarannoilla. Tutustu meren elämään kristallin kirkkaassa vedessä. Tule ja vietä rentouttava päivä Surin kauniin valkoisilla hiekkarannoilla. Tutustu meren elämään kristallin kirkkaassa vedessä.

Haluatko päästä nauttimaan henkeäsalpaavan kauniista ja värikkäästä vedenalaisesta maailmasta! 

Vaihda vapaalle ja anna kristallinkirkkaiden vesien, puuterinvalkoisten hiekkarantojen ja rennon ympäristön näyttää sinulle miltä taivas maan päällä todella tuntuu. Ihastuttava kaksoisranta on täydellinen auringon palvontaa varten ja näyttävä tausta mahtaville lomakuville. Nämä saaret ovat onnistuneet välttymään modernisaatiolta ja säilyttämään aidon trooppisen saaren tuntua. 


Pääsaarella asustaa pieni merimustalaisyhteisö, joka tekee kansallispuistosta vielä entuudestaan hieman taianomaisemman ja eksoottisemman.

Hinta Aikuinen Lapset 4-12 v
Phuket  ฿  3,900   ฿ 2,600 
Khao Lak  ฿  3,700   ฿  2,600

Hinta sisältää kuljetukset, kansallispuistomaksun, lounaan, naposteltavaa, virvokkeita, vakuutuksen  ja snorklausvälineet.

 

KRADAN & MOOK SAARET    uutuus retki

Tämä uutuus retki vie sinut tutustumaan kuuluisaan Morakot luolaan Mook Islandilla. Sinut varustetaan  pelastusliivillä ja taskulampulla, ja olet valmis 80m pitkän tunnelin. Pysäyttävän kauniit maisemat kutsuvat sinut rentoutumaan, sukeltamaan ja ryhtymään pienen mittakaavan tutkimusmatkailijaksi. Yksityis lounas viidakossa Paradise Lost Resortilla auttaa sinua jaksamaan aktiviteettien harrastamisessa. Tämä uutuus retki vie sinut tutustumaan kuuluisaan Morakot luolaan Mook Islandilla. Sinut varustetaan pelastusliivillä ja taskulampulla, ja olet valmis 80m pitkän tunnelin. Pysäyttävän kauniit maisemat kutsuvat sinut rentoutumaan, sukeltamaan ja ryhtymään pienen mittakaavan tutkimusmatkailijaksi. Yksityis lounas viidakossa Paradise Lost Resortilla auttaa sinua jaksamaan aktiviteettien harrastamisessa.

Koh Kradan ja Koh Mook saarien retki on uutuusretki, jolla pääset kokemaan kaksi upeaa saarta. Tulet näkemään Morakot luolan Mook saarella ja pääset uimaan piilotettuun laguuniin 80 metriä pitkän tunnelin läpi taskulampulla ja pelastusliiveillä varustettuna. Kradan saarella pääset uimaan ja snorklaamaan kristallinkirkkaassa vedessä ja ihailemaan upeita koralleja. Lounas nautitaan viidakon keskellä sijaitsevassa ravintolassa.

Hinta Aikuinen Lapset  4-12 v
 Phuket  ฿ 4,500  ฿ 2,900   

Nouto hotellilta klo 6:00-7:30. Paluumatka satamasta 17:30.

Hinta sisältää kuljetukset, lounaan, naposteltavaa, virvokkeita, vakuutuksen  ja snorklausvälineet.

 

ROK JA HAA SAARET   Uutuus retki

Häikäisevät valkoiset hiekkarannat, kristallin kirkas vesi, laajenevat koralliriutat ja näiden asukit. Nämä alueet ovat otollisia paikkoja sukelluksille ja snorklailulle. Maisemat näillä alueilla ovat ilmiömäisiä, ja miellyttävät varmasti jokaisen katsojan silmää. Häikäisevät valkoiset hiekkarannat, kristallin kirkas vesi, laajenevat koralliriutat ja näiden asukit. Nämä alueet ovat otollisia paikkoja sukelluksille ja snorklailulle. Maisemat näillä alueilla ovat ilmiömäisiä, ja miellyttävät varmasti jokaisen katsojan silmää.

Lähde viettämään päivää Koh Rok ja Koh Haa saarilla, joissa sinua odottavat valkoiset hiekkarannat, kristallinkirkas vesi, laajat koralliriutat ja rannoilla vaeltavat metrin pituiset monitoriliskot. Snorklatessa voit nähdä jopa kilpikonnia, mureenoita, merikäärmeitä sekä mustaevä-riuttahaita.

Hinta Aikuinen Lapset  4-12 v
 Phuket  ฿ 4,500  ฿ 2,900   

Nouto hotellilta klo 6:00-7:30. Paluumatka satamasta klo 18:30

Hinta sisältää kuljetukset, lounaan, naposteltavaa, virvokkeita,

vakuutuksen  ja snorklausvälineet.

 

RISTEILYT MV  CHAMPAGNELLA  Uutuus retket

Tilaisuus kokea hemmotteleva vene retki, jonka kauniit näkymät ovat tuttuja James Bond elokuvista. Puinen purjevene Le Moet Champagne mahdollistaa sinulle täydellisen rentoutumisen. Tilaisuus kokea hemmotteleva vene retki, jonka kauniit näkymät ovat tuttuja James Bond elokuvista. Puinen purjevene Le Moet Champagne mahdollistaa sinulle täydellisen rentoutumisen.

Teemme risteilyjä upealla MV Champagne puukuunarilla kolmeen eri kohteeseen; Phang Ngan ja Phuketin saaristoon sekä Phi Phi saarille.  Mv Champagnella on viihtyisät oleskelutila sekä sisällä että ulkona, panoraamanäköala merelle sekä iso aurinkokansi rentoutumiseen ja auringonottoon.
Sunnuntaisin ohjelmassa on Sun and Sunset risteily, meripäivän päätteeksi illallinen laivalla auringon painuessa horisonttiin. Retken aikataulu 14-20.00.

Retkillä tarjoillaan raikkaita juomia sekä laivan oman keittiön maukasta ruokaa. Retket tarjoaa sinulle kokemuksen, jossa yhdistyy upea päivä merellä, snorklausta kirkkaissa vesissä sekä kertomuksia saaristoista ja elämästä thaimaalaisessa kulttuurissa.

 

 Hinta                                                     Aikuiset                                                 Lapset  3-11 v
Phi Phi saaret* ฿  3,500 ฿  1,750
Phan Nga saaristo* ฿  4,800 ฿  2,350
Phuket/ Sun and Sunset ฿  3,500 ฿  1,750

*park fee 400 THB/ henkilö

Kerromme kysyttäessä tarkemmin retki aikatauluista ja lähtöpäivistä.

 

Hintaan sisältyy kuljetukset hotellilta, snorklausvälineet, aamiainen, lounas, pikkupurtavaa, hedelmiä, kahvi, tee sekä virvoitusjuomat laivalla. 
Meriluonnonpuistomaksun 400 thb/ henkilö, maksetaan paikan päällä.