Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Similanin kansallispuisto

 Similanin saaret on yksi Thaimaan parhaimmista sukelluskohteista. Siellä pääset sukeltamaan uskomattoman kirkkaissa vesissä värikkäiden koralliriuttojen ja jylhien kivilohkareiden välissä. Similanin saaristoon tehdään päiväretkiä, mutta suositumpia ovat liveaboard alukset, joissa voit keskittyä sukeltamiseen vaikka useamman päivän ajan.

Anita’s Reef 0-30m

Vaikka nimi on Anitan riutta saa täällä muutkin sukeltaa. Tämä on helppo sukelluskohde täynnä erivärisistä korallia ja värikkäitä kaloja. Riutalla esiintyy paljon pantteri säppikaloja. Pohjaltaa löytyy hiekkaan piiloutuneita sinitäplä rauskuja. Ehdottomasti yksi parhaita Similanin kohteita!

Elephant Head 0-30m

Todella jännittävä sukelluskohde. Valtaisan kokoinen30m halkaisijaltaan oleva kivipaasi josta löytyy läpi-uinteja ja onkaloita. Täällä voit törmätä pieniin riuttahaihin, kilpikonniin ja hyvällä onnella paholaisrauskuun.

Koh Bon 0-45m

Sijaitsee noin 20km pohjoiseen Similanin saariryhmästä, upeat 33m syvyyteen ulottuvat seinämät tarjoavat monimuotoiselle merielämälle loistavat elinolosuhteet. Saaren lounaiskulmasta jyrkänne jatkuu aina 45 m asti. Täällä esiintyy yleisesti leopardihaita pohjalla makaamassa. Erinomainen paikka nähdä paholaisrausku.

Koh Tachai 0-35m

Hyvä paikka tehdä monitasosukelluksia, sillä kohde muodostuu 3 eri tasolla olevasta riutasta. Valashait ja paholaisrauskut ovat täälllä yleisiä, myös lepakkokaloja ja puhdistajakaloja esiintyy suurina parvina.

Richelieu Rock

Luokiteltu yhdeksi hienoimmista sukelluskohteista maailmassa. Ei siksi, että paholaisrauskut ja valashait ovat yleisiä, vaan täällä esiintyy myös isoja barracuda ja napsija parvia sekä monia muita.Richelieu rock on veden alainen hevosenkengän muotoinen kivi muodostelma 18 km itään Surinin saarilta. Laskuveden aikaan osa kivestä on näkyvillä. Richelieu Rock tarjoaa luonnollisen turvapaikan pikkukaloille saalistajilta, jos katsot oikein tarkasti voit löytää merihevosen.

East of Eden 0-25m

Tämä kohde muodostuu rinteestä joka on kovan korallin peitossa.Tämä on yksi harvoista paikoista jossa voit nähdä häivähdyksen kitarakalasta. Myös napsijat ja kilpikonnat viihtyvät täällä.

Boulder City 0-30

Kuten nimi kertoo, kohde muodostuu suurista kiven lohkareista. Gorgonian viuhka koralleja on siellä täällä ja aina löytyy virtauksia. Boulder Cityssä elää suurin osa Nemoa etsimässä elokuvassa esiintyvistä kaloista, erityisesti välskärikaloja. Koh Bonin lisäksi tämä on hyvä paikka nähdä paholaisrausku.

Shark Fin Reef 0-35m

Tämä kohde on muutama sata metriä pitkä ja laskuveden aikaan osa siitä on näkyvillä. Shark Fin Reefillä voi nähdä monenlaista elämää, pienistä laatikkokaloista leopardihaihin ja kilpikonniin. Tätä kohdetta kaikki rakastavat. Läpiuinteja jotka ovat peittyneet pehmeään koralliin ja yleensä tosi hyvä näkyvyys.