Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Myanmar

Myanmarin sukelluskohteille pääsee liveaboard aluksilla.

Western Rocky

Western Rocky on monipuolinen sukelluskohde. Se on pieni saari, jonka keskellä on läpiuitava tunneli. Tunneli on monille haille mieluisa lepopaikka, vaikka et haita tapaisikaan tulet hämmästymään seinämien rikkaasta elämästä ja lukuisista erilaisista värikkäistä koralleista. Tämä sukelluskohde on täydellinen paikka vedenalaiseen valokuvaukseen sekä yösukellukselle. Täällä voit kohdata useita erilaisia hailajeja esim. musta- ja valkoevähain, harmaariuttahain tai jopa härkähain. Näet runsaasti riuttakaloja sekä myös keisarikaloja ja erilaisia mureenoita.

Black Rock

Black Rock on yksi Merguin upeimmista ja kuuluisimmista sukelluskohteista. Se sijaitsee kaukana rannikolta ja sen pehmeän korallin peittämät seinämät houkuttelevat paljon isoja kaloja, erilaisia hailajeja ja rauskuja sekä isoja kalaparvia. Saaren seinämät putoavat portaittain yli 70 metriin. Täällä voit nähdä sukelluksella melkein mitä vain, manta paholaisrauskuja, hopeaevähaita, härkähaita, harvinaisia mureenoita sekä merikäärmeitä.

Shark Cave

Yksi suosituimmista sukelluskohteista Merguin saaristossa. Kohteen suosiosta kertoo myös se, että tämä kohde tunnetaan monella eri nimellä. Kolme kiveä nousee 40 metrin syvyydestä pinnan yläpuolelle tarjoten ehkä eniten merenelämää koko Merguin saaristossa. Korallin kattamat seinämä on yksi parhaimmista paikoista löytää harlekiinirapuja. Kohteessa on myös suuri ja mielenkiintoinen kanjoni, joka johtaa luolaan, jota yleensä vartioivat harmaariuttahait.