Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PÄIVÄRETKET

Tule kokemaan Phuketin upeat sukelluskohteet kanssamme. Laivat lähtevät Chalongin satamasta aamulla ja palaavat takaisin myöhään iltapäivällä. Mukaan tarvitset henkilökohtaiset tavarat,Sukellus Phuketruoka ym. palvelu sisältyy retkeen.Phuketin lähikohteet  tarjoavat monenlaista nähtävää veden alla. Hylkyjä, seinämiä, erilaisia koralleja, läpiuinteja sekä laaja kirjo värikkäitä kaloja. Myöskin kuuluisat paholaisrauskut, manta ray, viihtyvät Racha Noin alueella, harvinen näky ei ole myöskään valashai.

Katso täältä  kohdekuvaukset. ja hinnasto.

 

SUKELLUSSAFARIT (liveaboard)

Kauttamme voit myös varata sukellussafareita Similanin saarille

                                 dive - eat - sleep - repeat 

Päivät vietetään sukeltaen, pysähdellen toinen toistaan mielenkiintoisimmissa sukellus- kohteissa. Päivän aikana tehdään neljä sukellusta, joista viimeinen on yleensä yösukellus. Iltaisin on aikaa nauttia raikkaasta meri-ilmasta ja laivakokin valmistamista herkuista. Yöpyminen tapahtuu aluksen ilmaistoiduissa hyteissä.

Aikataulu on joustava: voit varata liveaboardin juuri haluamillesi päiville ja niin pitkäksi aikaa kuin haluat (minimiaika on 2 päivää/1 yö ja maksimiaika... no, niin kauan kuin haluat :)

 Käytössämme on kaksi isoa tukialusta kaikilla mukavuuksilla. Varattavissa on eri tasoisia hyttejä, joissa kaikissa ilmastointi.  Aluksille siirrytään pikavenellä, joka kulkee joka päivä ( joten voit todellakin valita juuri haluamasi päivät ja määrittää  reissusi pituuden vapaasti)