Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

SUKELLUSKOULUTUS

 

Järjestämme sukelluskursseja kahdella tapaa:    PADI-  sekä  SDI -järjestelmien  vaatimusten mukaisesti. 

 

PADI on maailman tunnetuin ja suurin kattojärjestö, jonka oppimateriaali on Suomen kielellä.

 

Scuba Divers International, tuttavallisemmin SDI, on kansainvälinen ja nopeasti kasvava sukelluskoulutusorganisaatio, jonka standardien mukaan koulutamme sukeltajia aloittelijasta aina ammattilaiseksi asti.  

 

Sukeltaminen on turvallinen ja monipuolinen harrastus, joka on mukava aloittaa etelän kirkkaissa ja lämpimissä vesissä. Näet jännittäviä maisemia, hylkyjä, värikkäitä koralleja, kummallisia kaloja ja jättimäisiä otuksia – sukellus on hauska lisä lomamatkallesi!

 

Koulutusmateriaalit ovat online-ympäristössä, joten voit (ja kannattaakin) opiskella jo hyvissä ajoin ennen paikalle tuloasi. Kurssin aikana on toki lähiopetusta kouluttajan johdolla,.

 

Voinko kokeilla? 

Sukelluskokeilu mahdollistaa sukelluksen kokeilemisen ennen varsinaisen sukelluskurssin suorittamista. Laitesukelluskokeilussa kouluttaja antaa lyhyen opastuksen sukellusvarusteisiin ja pääset käytännössä kokemaan, miltä painottomuus ja veden alla hengittäminen tuntuvat. Tästä sinun on helppo ponnistaa uuteen harrastukseen vedenalaisen maailmaan. Minimi ikäraja on 10 vuotta.

 

 

PERUSKURSSI, OPEN WATER DIVER

Tämä kurssi on ensimmäisen tason luokitus sukeltajalle. Tällä luokituksella voit sukeltaa 18 metriin ja saat pysyvän luokituksen loppuiäksi. 

 

 

KOKEMUKSEN KAUTTA SAAT LISÄTUNNUSTUSTA
Kasva sukeltajana – SSI palkitsee sinut ilmaiseksi sukeltajaluokituksella, kun kartutat sukelluskokemustasi ja saavutat tietyn määrän sukelluksia. Näytä kokemustasosi sukeltajana, loggaamalla sukelluksesi DiveSSI App sähköiseen lokikirjaasi. Sukeltaja voi kehittää omaa osaamistaan tarpeidensa ja mielenkiinnon kohteidensa mukaisesti läpi koko sukellusuransa.  
 
 

 

Käy katsomassa myös Tekniikkasukellus kurssit ja hinnasto.